Uleiuri

Ulei colorat WOCA Colour Oil

Ulei colorat WOCA Colour Oil pentru colorarea şi protecția pardoselilor din lemn, finisate manual sau mecanic¤ Pentru pardoseli noi sau vechi din lemn¤ Colorează şi protejează într-o singură aplicare¤ Potrivit pentru jucăriile copiilor¤ Certificat de IBR

 

Informaţii despre produs

Container: 1 şi 2,5 l

Consum: 10-12 m2/litru

Disponibil în: maro deschis, maro brazil, maro-roşiatic, maro Rhode Island, Gri Castle, extra alb, culoarea nucului, negru, extra gri, bordeaux, crem, brandy și antic.

 

Zona de aplicare

Bait pe baza de ulei Woca Colour Oil este folosit pentru a colora și uleia suprafeţele de lemn nefinisate sau șlefuite. Necesar un strat.

Posibilitatea de a alege între 12 culori și combinația dintre tratamentul de amorsa WOCA și tipurile de lemn permite o mare varietate de culori.

 

Rezultatul

Datorită saturației cu ulei colorat WOCA Colour Oil, suprafața lemnului este protejată împotriva apei și murdăriei. Suprafața mătăsoasă-mata este extrem de robustă și poate fi reparată fără nici o problemă.

 

Aplicarea

Colour Oil poate fi aplicat atât manual (cu trafalet-ul) sau cu o mașină de lustruit/șlefuit.

 

După aplicare

Suprafaţa poate fi finisată cu Oil Lacquer.

 

Întreţinere şi curăţare

Curăţarea se efectueaza cu Natural Soap sau Oil Refresher.

Întreţinerea se face cu Woca Oil de culoare corespunzătoare.

 

Cum să faci…    – WOCA Colour Oil: Finisare de bază a pardoselilor din lemn

Unelte

Mașina de șlefuit cu pad de lustruire. Trafalet și cârpe de bumbac.    Curăţaţi uneltele cu solvent.

 

Vă rugam să luati aminte!   Pericol de auto-aprindere! Din cauza riscului de auto-aprindere este important ca praful șlefuit și cârpele îmbibate cu ulei să fie înmuiate în apă și aruncate într-un recipient închis ermetic după folosire.

 

Colour oil colorează și protejează într-o singură aplicare. Este potrivit

pentru toate speciile de lemn, precum și pentru plută. Colour oil poate

fi utilizat pe suprafeţe de lemn interior nefinisate sau proaspăt tratate cu Lye.

Potrivit pentru stejar, frasin, molid, larice, pin şi „teak”, precum și plută. Uleiul scoate in evidenta naturaleţea fibrei lemnului și oferă o suprafață rezistentă, care este uşor de întreţinut. Pentru a obține un rezultat uniform, este recomandat să aplicati pe lemnul de fag, molid şi pin, Maintenance Oil. După aplicare, se lasă suprafata să se ​​usuce timp de aprox. o oră.

 

 

1. Podeaua sau lemnul de lucru trebuie să fie șlefuit/ă. Curățați cu 125 ml Cleaner Wood amestecat cu 5 litri de apă. Suprafața trebuie să fie complet curată, uscată și fără urme de grăsimi, înainte de aplicarea Colour Oil. Este indicat ca umiditatea maximă a lemnului sa fie de 12%, uleiul și temperatura camerei la cel puțin 18° C.

2. Agitaţi bine recipientul cu Colour Oil înainte și în timpul aplicării. Aplicați uleiul într-un strat, pe o suprafaţă de aprox. 15 m2, cu un trafalet cu părul scurt. Lăsaţi pardoseala să absoarbă uleiul aprox. 20 min. Ulterior,

uleiul este întins pe lemn cu pad-ul bej, manual, ori în cazul suprafețelor mari, cu o maşină de lustruit. Şlefuiţi pentru aprox. 15 min. sau până când pardoseala pare saturată de ulei.

3. Atenție! Excesul de ulei se elimină folosind cârpe, hârtie sau uniformizând pe întreaga suprafață. Lustruiţi pardoseala cu padul alb și cârpe de bumbac fără scame puse sub maşina de şlefuit.

4. Uleiul este aproape uscat după aprox.6 ore (pre-uscare) la temperatura camerei de 20° C și este uscat complet  după 72 de ore. Dacă suprafața lucrată e mai mare, pardoseala se șlefuiește cu 100 ml de ulei la 10 m2. Acest lucru se face după timpul de pre-uscare. Uleiul trebuie să fie lustruit cu grijă în podea. Acoperiți zonele de trafic cu carton ondulat pentru 72 de ore. Nu expuneți pardoseala la apă în timpul de întărire.

Distribuitor Woca Romania prin distribuitor zonal Woca Timisoara  Magazinul Parchetarilor s.r.l.

Related posts