Reduceri!

Bona Natural

Prețul inițial a fost: 737,00 lei.Prețul curent este: 650,00 lei.
147,40 lei130,00 lei /kg

Descriere

Bona Natural

Grundul are rolul de a conferi cu adevarat un aspect natural de lemn nefinisat. Pentru un aspect cu adevarat natural, acoperiti cu Bona Traffic Natural /Bona Mega Natural si obtineti, in acelasi timp, o suprafata excelenta si durabila. Se usuca repede iar slefuirea este facila.

*Culoarea finala obtinuta cu acest grund este in stransa corelare cu specia de lemn pe care se aplica. Aceeasi specie de lemn poate avea continut variat de tanin si alte substante naturale care afecteaza culoarea. Grundul se poate aplica in 1 sau 2 straturi, in functie de aspectul dorit.  Cu cat aplicati mai multe straturi, cu atat aspectul va fi mai luminos. Daca nu sunteti siguri sau cautati o anumita nuanta, atunci efectuati un test inainte de utilizare. Pentru optimizarea asepctului natural, este recomandata acoperirea cu lac Bona Traffic Natural sau cu versiunile mate ale lui Bona Traffic.

Carateristicile grundului

  • • Pastreaza aspectul natural de lemn pur*
    • Aplicare foarte usoara cu rola
    • Slefuire facila
  • • Certificat Greenguard pentru emisii reduse in spatii inchise

Pregatirea parchetului inaintea aplicarii grundului Bona Natural

Asigurati-va ca suprafata este aclimatizata mediului. Suprafata care urmeaza sa fie tratata, trebuie sa fie slefuita pana la lemnul curat, uscata si necontaminata cu praf, ulei, ceara sau alti agenti de contaminare. Este recomandat ca slefuirea finala sa fie executata cu o placa Bona Quattro sau Multidisc.
Inainte de utilizare asteptati ca grundul sa ajunga la aceeasi temperatura ambientala.Conditiile optime de aplicare sunt: 18-25°C si 30-60% umiditate relativa aer. Temperatura ridicata si umiditatea scazuta reduc timpul de uscare, iar temperatura scazuta si umiditatea ridicata prelungesc timpul de uscare. Temperatura minima de utilizare este 13°C.

Schema de aplicare a grundului

Varianta 1: 1str    Grund Natural  + 1str Lac Bona + Slefuire intermediara+ 1str Lac Bona

Varianta 2: 1str   Grund Natural  + Slefuire intermediara + 1str Lac Bona Natural + 1str Lac Bona

Nota:
• Nu este recomandata aplicarea a mai mult de 2 straturi de finisaj (grund /lac) intr-o singura zi, datorita riscului de suprasaturare a lemnului cu umezeala.

Cum se aplica grundul  ?

1. Inainte de utilizare, agitati foarte bine recipientul si apoi introduceti filtrul. Turnati grundul in recipientul furnizat (baxul + punga plastic)
2. Aplicati grundul folosind Rola Bona (microfibra/fleece) cu o rata de acoperire de10-12m²/L, evitand acumularile de produs.
3. Daca aplicati 2 straturi de din acest grund , atunci este recomandata slefuirea intermediara intre straturile de grund. Daca aplicati 1 strat de Bona Natural, efectuati slefuirea intermediara doar dupa aplicare primului strat de lac. Folositi sistemul Bona Scrad (pad maro si aripioare) sau o plasa de granulatie 150 sau mai fina pentru slefuirea intermediara.
4. Stergeti bine praful de pe suprafata.
5. Aplicati un nou strat de grund sau lac in conformitate cu pasii anteriori.

Intretinere

Acest grund nu se va folosi niciodata ca strat final de tratare a parchetului.

 

Informații suplimentare

Greutate 5 kg